MayPaj wrote:Wow....Tij laug es, koj mas cas yuav txawj hais ua luaj thiab lauj, koj muam ces twb tsis txawj kwv txhiaj paj ntsha lus taum li, lam kwv yees hais xwb, txheej nim no ces peb twb tsis paub ntsiab kwv txhiaj lawm, tsuas yog nyiam es lam sau ua si xwb...
Thaud twb vim yog koj me muam leej niam leej txiv noj tag tus me taum cej mus ntxuag taum dub, yug tau koj me muam tsis yog lawm ib leej tub, es lub ntsej lub muag thiaj li ntxim ntxub, zaum no koj me muam xav zoj tias yuav mus ua nyab los twb tsis muaj ib tug zoo xab yeeb xuam phoojywg hlub,ntshe yuav ceeb laj nrhiav tau ib tug zoo yawm yij rau tij laug Hmoob ntuj qub qab hu.
Thaud twb vim yog koj me muam leej niam leej txiv noj tag tus me taum cej mus ntxuag taum pluav, yug tau koj me muam tsis yog lawm ib leej tub hluas, es lub ntsej lub muag thiaj li zuav, zaum no koj me muam xav zoj tias yuav mus ua nyab los twb tsis muaj tag ib tug zoo xab yeeb xuam phoojywg yuav ,ntshe yuav ceeb laj nrhiav tag lawm ib tug zoo yawm yij rau tij laug Hmoob ntuj qub qab qhuas.
Koj muam ces lub cev nkauj xwb haj tseem ua nkauj qas yeev nyob tam leej niam leej txiv lub me paj teeb paj vuam tuaj mus tawg tshiab, yog tij laug Hmoob ntuj qub qab muaj tub seem tub so tub ntsoj tub ntsuag xav ntsiab, los koj muam yuav nrhiav kev zuj zeeg tuaj mus hnia, es seb puas yuav muaj lub neej nrog luag kaj siab.
Koj muam ces lub cev nkauj xwb haj tseem ua nkauj qas yeev nyob tam leej niam leej txiv lub me paj teeb paj vuam tuaj mus tawg ci, yog tij laug Hmoob ntuj qub qab muaj tub seem tub so tub ntsoj tub ntsuag xav ntxhi, los koj muam yuav nrhiav kev zuj zeeg tuaj mus ntsib, es seb puas yuav muaj lub neej nrog luag kaj nrig.
Ces nim yuav zoo lub laj xeeb xaus xi toj tug laim lub pas dej ntshiab , zaj no ces yuav hais xaus kiag rau tij laug hmoob ntuj qub qab tus me tub ntxawg uas kuv tseem muaj muaj kev cia cia siab ...hahaha
Nyob zoo Koojziagkabzaug,Maypaj thiab Lubpajzoo
Koojziagkabzaug yog li nws hais lawm peb hmoov thiaj sawm
los ua nus npaws muam npo peb thiaj sib nco
los ua nus npo muam npaws peb thiaj sib ncawg
Ib leej nim nyob ib sab ntuj los peb nim nyias muaj nyias zoo txuj
Ib leej nim nyob ib sab chaw los nyias nim muaj nyias ci zoo ntxaws
Peb thiaj tuaj sib tshuam tuaj sib zeem ua muam
peb yuav nyob luag nyav tam kev neej kev tsav
yuam 3 me viv ncaus...
Maypaj me muam tus txawj ntuas leej twg pom los qhuas
Nws niam zoo nkauj nws txiv zoo nraug yug tau nws loj hlob los tiaj nkauj tus me caj soob lis xais kwv tij neej tsa ntiaj tog qaum pes pom nws los xav tuaj hais
Nws niam zoo nkauj nws txiv zoo nraug yug tau nws loj hlob los tiaj nkauj tus me caj zuag lis plias kwv tij neej tsa ntiaj tog qaum pes pom nws los xav tuaj ntxias
Nws niam nws txiv noj dab tsi cas yuav yug tau nws zoo nkauj kwv tij neej tsa ntiaj tog qaum pes pom nws los xav tuaj xauj xav nrog nws tsa lub ncauj
Nws niam nws txiv noj dab tsi cas yuav yug tau nws zoo zoo hlub kwv tij neej tsa ntiaj tog qaum pes pom nws los xav tuaj rub xav nrog nws qhub
Me lau nquab nim tsuj me poj nquab taw nws niam nim txawj yug nws txiv nim txawj tu tu nws hlob tiav nkauj nim zoo zoo plab plaw leej twg pom los ntshaw
Me lau nquab nim ntsis me poj nquab tw nws niam nim txawj yug nws txiv nim txawj hlub nws hlob tiav nkauj nws nim zoo zoo hlwb leej twg pom los yuav tsoj nws qab taug nws lw
Noog liaj ntaus noog luv ya lis ntxiaj nws niam nim txawj yug nws txiv nim txawj qhuab nws hlob tiav nkauj nws nim nyob zoo mus tsim txiaj
Noog liaj ntaus noog luv ya lis si nws niam nim txawj yug nws txiv nim txawj qhia nws hlob tiav nkauj nws nim nyob zoo mus tsim nqi mus zoo ci
Nws nim txawj mus ua nyab ua nyab nrog tsev Hmoob nyob sab nraum ub leej twg pom los hlub
Nws nim txawj mus ua nyab ua nyab nrog tsev Hmoob nyob sab nraum i leej twg pom los xav nrog nws hais lus luag ntxhi
Lub dej nim teev lub lwg teev yuj yees tuaj saum daim me nplooj qos nws nim mus ua neej muaj koob mus muaj meej nws nim tuaj pab nws niam nws txiv mus txhua yam los txhua nrho
Lub dej nim teev lub lwg teev yuj yees tuaj saum daim me nplooj qhua nws nim mus ua neej muaj koob mus muaj meej nws nim tuaj pab nws niam nws txiv ib puas tsav yam nyob mus txhua
Nas me muam Maypaj tus txawj tham los txawj hais mus zoo zaj ...hahaha...Hihihi