koojziagkabzaug 10th July 2010, 2:36 pm
Nyob zoo Lojleeb thiab Tubliajlwg,
Tu siab ntau rau lub moo tsis zoo nov. Tu siab rau tus me tub ntawd kawg nkaus, nws muaj kev txhov siab, nws tsis nco qab khuv xim nws tus kheej thiab nws txoj sia. Tab sis nws tsis nco qab tias peb sawv daws khuv xim nws heev. Nws xav tias ntshe tsis muaj neeg nco nws, saib nws muaj nqes; tab sis nws twb tsis paub tias txhua leej txawm paub nws thiab tsis paub los yeej hlub nws thiab tshua nws. Tu siab kawg tias xyov hmoov dab tsi es thiaj tau yug los ua neeg ib zaug es tsis los nyob kom laus laus thiaj tsim nyog yug los ua neeg ib zaug.
Kuv ces twb yog hnub so rau nej los tseem yog hnub ua hauj lwm rau kuv ces kuv yuav tsis tau mus qhov twg. Muaj ntau qhov yuav mus tab sis ntshe yuav tsis tau mus. Vim ua hauj lwm ces chim siab xwb.
Lojleeb, ua tsaug rau koj lub siab zoo tuaj qhia ntau yam rau wb os. Ob hnub no Maypaj muaj qhua es nws tsis khoom tuaj lawm, yog nws rov tuaj thaum twg kuv mam hais nws kho Vas sab kom koj thiaj siv yoog yim. Kuv nyiam siv koj cov Teble heev, ua tsaug nawb.