Search
Hmoob Catholique Forum
Latest topics
» Ib tsoom Phoojywg Nej Nyob Licas lawm
by Liajntsuab 7th October 2019, 9:45 am
» NCIG XYUAS HMOOB NYAB LAJ TEB TSEEM UA LUB NEEJ NYOB TOJ SIAB
by Tub kev deb 3rd October 2019, 7:19 am
» Tshuaj Ntsuab
by PIJPAUJ 27th November 2018, 11:17 am
» NYOB ZOO OS
by cwjmemdub 10th October 2018, 9:37 pm
» TUS KAB MOB CANCER TXOV HMOOB LOS TAU ZE 600 TAWM XYOO & TSEEM YUAV MUAJ NTXIV
by Liajntsuab 13th April 2018, 11:57 am
» ***UA NEEB***
by shung 8th March 2018, 5:49 pm
» Neeb Saub ua rau neeg vwm
by shung 4th February 2018, 2:58 pm
» Xiong Chang
by koobpovtxuj 10th December 2017, 11:00 am
» Koobpovtxuj.
by koobpovtxuj 19th November 2017, 1:34 am
» kuv cov duab.
by koobpovtxuj 18th November 2017, 11:30 am
» KHAWV KOOB
by koobpovtxuj 30th September 2017, 4:29 pm
» tus Tswv Cheem Rog yog leeg twg ?
by koobpovtxuj 13th August 2017, 9:03 pm
» Nco txog Phas Nyas Tub Npis Lis Foom Txiaj Ntsim.
by Admin 1st August 2017, 5:12 pm
by Liajntsuab 7th October 2019, 9:45 am
» NCIG XYUAS HMOOB NYAB LAJ TEB TSEEM UA LUB NEEJ NYOB TOJ SIAB
by Tub kev deb 3rd October 2019, 7:19 am
» Tshuaj Ntsuab
by PIJPAUJ 27th November 2018, 11:17 am
» NYOB ZOO OS
by cwjmemdub 10th October 2018, 9:37 pm
» TUS KAB MOB CANCER TXOV HMOOB LOS TAU ZE 600 TAWM XYOO & TSEEM YUAV MUAJ NTXIV
by Liajntsuab 13th April 2018, 11:57 am
» ***UA NEEB***
by shung 8th March 2018, 5:49 pm
» Neeb Saub ua rau neeg vwm
by shung 4th February 2018, 2:58 pm
» Xiong Chang
by koobpovtxuj 10th December 2017, 11:00 am
» Koobpovtxuj.
by koobpovtxuj 19th November 2017, 1:34 am
» kuv cov duab.
by koobpovtxuj 18th November 2017, 11:30 am
» KHAWV KOOB
by koobpovtxuj 30th September 2017, 4:29 pm
» tus Tswv Cheem Rog yog leeg twg ?
by koobpovtxuj 13th August 2017, 9:03 pm
» Nco txog Phas Nyas Tub Npis Lis Foom Txiaj Ntsim.
by Admin 1st August 2017, 5:12 pm
Top posters
Compteur visitor
hnub 18/09/2010 los mus
+5
Admin
NkaujNag
LojLeeb
Liajlwg
koojziagkabzaug
9 posters
Lojleeb lub Tsev qhia txuj
koojziagkabzaug- Moderator
- Post n°52
Re: Lojleeb lub Tsev qhia txuj
Nyob zoo Lojleeb,
Ua tsaug nws muab Yawg Hlob Vaj Pov cov lus zoo rau peb mloog.
Ntev tsis hnov nws moo, nws puas nyob zoo thiab os?
Khoom no nquag tuaj xyuas peb me ntsis, thiaj sib hnov moo nawb.
LojLeeb- Guest
- Post n°53
Nyob zoo KZKZ, Maiv Paj Lug thiab Maiv Xis rog rau nej cov phooj ywg sawv daws KZKZ, kuv nyob zoo ma koj thiab koj cov phooj ywg pua nyob zoo thiab? kuv ces pheej kov kuv cov duab thiab UTUBE lawm es kuv thiaj li tsi khom tuaj xwb os. Kuv rov muab dua VP cov lus nws hai July 4 rau nej tau mloog dua. Tawj daim yog kuv muab daim duab tsaib no los rau lawm es pom cov ntaws xyoo tag los no lawm kuv thiaj li rov muab daim duab tshiab rau es nej thiaj li pom os. |
Liajlwg- Developer
- Post n°54
Nyob zoo npawg Lojleeb thiab cov phooj ywg,
Wow.......! Me phawg lojleeb koj mas keej txua duab tiag li os yom, zoo kawg nkaus li. koj muaj txuj zoo heev yeej meem coj tuaj tso rau hauv no kom deev tau pev cov tsis txawj dab tsi no lub siab kaj os nawv.
Npawg Lojleeb, koj sau puas tau cov ntawv nyob rau sab laug es daim duab ho nyob rau sab sis os ? yog tau no koj sim ua ib daim rau peb cov tsis paub no tau kawm thiab ? Ua tsaug rau koj os nawv.
Wow.......! Me phawg lojleeb koj mas keej txua duab tiag li os yom, zoo kawg nkaus li. koj muaj txuj zoo heev yeej meem coj tuaj tso rau hauv no kom deev tau pev cov tsis txawj dab tsi no lub siab kaj os nawv.
Npawg Lojleeb, koj sau puas tau cov ntawv nyob rau sab laug es daim duab ho nyob rau sab sis os ? yog tau no koj sim ua ib daim rau peb cov tsis paub no tau kawm thiab ? Ua tsaug rau koj os nawv.
Liajlwg- Developer
- Post n°57
Npawg Loleeb,
Koj mas yuav keej ua luaj li, koj tej txuj no haib tiag tiag li os....!
Kuv kawm tsis tau li kuv ces twb tuaj yuav luag tsi txog hauv lub tsev vas sab no tsis hais yuav kawm koj tej txuj, vim koj li txuj siab dhau lawm yuav yog koj tuaj qhia ntau zaus nyob hauv no ntxiv mas ntshai thiaj li yuav kawm tau xwb lau.
kuv xav kom koj yog kuv tus Caoch, ua li koj puas kam nab ? Ua tsaug koj tuaj tso tej yam txuj zoo rau kuv saib os nawv.
Koj mas yuav keej ua luaj li, koj tej txuj no haib tiag tiag li os....!
Kuv kawm tsis tau li kuv ces twb tuaj yuav luag tsi txog hauv lub tsev vas sab no tsis hais yuav kawm koj tej txuj, vim koj li txuj siab dhau lawm yuav yog koj tuaj qhia ntau zaus nyob hauv no ntxiv mas ntshai thiaj li yuav kawm tau xwb lau.
kuv xav kom koj yog kuv tus Caoch, ua li koj puas kam nab ? Ua tsaug koj tuaj tso tej yam txuj zoo rau kuv saib os nawv.
LojLeeb- Guest
- Post n°58
LiajLawg
Zoosiab rov tuaj ntsib koj thiab os. Kuv saib koj lub nick name xwb kuv xav hai tias koj yuav yog Txawj lawm no laiv? haaaaaaaaa pua yog ma? tsi yog lo kav liam ma kuv lam tso dag xwb os. yog koj hai tiag ma kuj muaj dua ib yam lus hai yog kojtsi tso dag es koj yog kuv tus Deeg lawm ces koj yeej yog kuv tus nai khu lawm ntag ma.
Liajlwg- Developer
- Post n°59
Lojleeb,
Wow......! Haib tiag tiag li os koj daim video no, koj ua tau tseem haib tshaj cov movie sib tua tiag lawm thiab, thov qhuas koj tej txuj os nawv.
txhob muab delete, cia nyob rau hauv no txawm peb kawm ua tsis tau los tsuav peb ho tau saib os nawv.
Hahaha......, nws ntsia lub npe thiab tus tes ntawv mas ntxim yuav txawj txuj li nws xav, tiam sis nws tsis ntseeg los nyob ntawm nws, kuv ces niag twb yuav muaj 120 xyoo lawm es yuav ua cas ua tau nws tus Master na lod..? Twb nkag yuav luag tsis tau hauv tsev vas sab no los mas me phooj ywg tus txuj siab.
Yog kuv tseem hluas thiab txawj ces kuv yeej tsis hais qhov yuav kawm nws li txuj li los mas, zoo siab peb muaj tej tus tub hmoob muaj txuj siab heev li no.
Wow......! Haib tiag tiag li os koj daim video no, koj ua tau tseem haib tshaj cov movie sib tua tiag lawm thiab, thov qhuas koj tej txuj os nawv.
txhob muab delete, cia nyob rau hauv no txawm peb kawm ua tsis tau los tsuav peb ho tau saib os nawv.
Hahaha......, nws ntsia lub npe thiab tus tes ntawv mas ntxim yuav txawj txuj li nws xav, tiam sis nws tsis ntseeg los nyob ntawm nws, kuv ces niag twb yuav muaj 120 xyoo lawm es yuav ua cas ua tau nws tus Master na lod..? Twb nkag yuav luag tsis tau hauv tsev vas sab no los mas me phooj ywg tus txuj siab.
Yog kuv tseem hluas thiab txawj ces kuv yeej tsis hais qhov yuav kawm nws li txuj li los mas, zoo siab peb muaj tej tus tub hmoob muaj txuj siab heev li no.
LojLeeb- Guest
- Post n°60
LiajLawg Ua li ca es kuv nyeem koj cov ntawv sau ma koj yog KZKZ kiag lawm tiag pua yog ne? tsi yog nws pli ua tus me tubLiajLawg lawm xwb los ua li ca? haaaaaaa. Hai txog ua tej nyia duab no xwb ces kuv ua tau kawg ma. Thaum ntej ces kuv ua tau muab tso rau hauv lawv cov free website xwb tab si pom tsi zoo zaum no kuv ho ua rau hauv kuv lub pc lawm xwb mam li muab coj los rau website ma pom zoo kawg kiag lawm tiag. Cov animation gif ma ua tau zoo kawg. Yog txhob tub nkhee ma yeej ua tau zoo heev tiam si, kuv muaj ntsi lazy ces kuv ua li 2 minutes lawm xwb tau lawm thiaj li tsi zoo pes tsawg. |
Liajlwg- Developer
- Post n°61
Lojleeb,
Kuv nyob Fresno, California. KZKZ wb yog phooj ywg xwb, wb tsis tau sib pom li tsuas yog pom hauv Vas sab xwb.
kuv tsis dag koj os nawv phooj ywg muaj txuj.
Yog kawg, koj cov duab tso ya no pom zoo kawg cua li koob thaij video lawm thiab tseem zoo dua thiab. KZKZ nws kuj txawj ua me ntsis li koj thiab vim nws kawm ntawd ib tug phooj ywg los thiab tiam sis ua tau zoo tsis cuag li koj li. Hahahaaaa..., kuv pom muaj ib cov duab zoo li cov koj ua no nyob hauv hmoob thoob qab ntuj ua li puas yog koj ua rau lawv ne? Ab tej zaum yuav tsis yog vim cov tom pom tsis tseeb npaum cov koj nyuam qhuav ua no. ua tsaug tau fim koj os nawv.
Loleeb, koj ua puas tau kom cov npe ntawv saum koj daim duab no los mus nyob txuas rau hauv qab daim duab es txhob los ib kab ncaj qha ua hauv lawm li daim koj tso saum no ? yog koj ua tau mas yuav zoo nkauj zog.
Kuv nyob Fresno, California. KZKZ wb yog phooj ywg xwb, wb tsis tau sib pom li tsuas yog pom hauv Vas sab xwb.
kuv tsis dag koj os nawv phooj ywg muaj txuj.
Yog kawg, koj cov duab tso ya no pom zoo kawg cua li koob thaij video lawm thiab tseem zoo dua thiab. KZKZ nws kuj txawj ua me ntsis li koj thiab vim nws kawm ntawd ib tug phooj ywg los thiab tiam sis ua tau zoo tsis cuag li koj li. Hahahaaaa..., kuv pom muaj ib cov duab zoo li cov koj ua no nyob hauv hmoob thoob qab ntuj ua li puas yog koj ua rau lawv ne? Ab tej zaum yuav tsis yog vim cov tom pom tsis tseeb npaum cov koj nyuam qhuav ua no. ua tsaug tau fim koj os nawv.
Loleeb, koj ua puas tau kom cov npe ntawv saum koj daim duab no los mus nyob txuas rau hauv qab daim duab es txhob los ib kab ncaj qha ua hauv lawm li daim koj tso saum no ? yog koj ua tau mas yuav zoo nkauj zog.
LojLeebh- Guest
- Post n°62
LiajLawg, KOj pua yog tham txhob lub niag forum no? cov niag duab hauv no ntev los lawm ma koj mus saib tau kawg zoo li tsi tau up date li ces kav liam lawm xwb os. Kuv los kuj si nyob Fresno ib yam nkau ma bawg!.. Xyov koj hai dag los tiag. YOg koj tsidag no wb ob leeg puav leej nyob ib lub zo xwb ma. Kuv los yeej paub KZKZ ua ntej 75 thiab. Tiam si, kuv ho tsi yog nws cov classmate lawm os. Kuv yog phaum 75 kiag lawm. Lawv yog cov ua ntej lawm thiab. |
LojLeeb- Guest
- Post n°63
Liaj Lawg Koj hai kom ua cov ntawv nyob rau hauv qab daim duab no puau yog? koj saib ntawm nov saib pua yog li koj hai o? |
LojLeeb- Guest
- Post n°64
Bawg LiajLwg
Lig lawm ces kuv pws lawm os, vim tag kis yuav mus ua sog ntsov heev ces mam li tuaj ntsib koj dua nawb!! lom zem koj os brother.
Lig lawm ces kuv pws lawm os, vim tag kis yuav mus ua sog ntsov heev ces mam li tuaj ntsib koj dua nawb!! lom zem koj os brother.
Liajlwg- Developer
- Post n°65
LojLeeb wrote:
LiajLawg
Ua li ca es kuv nyeem koj cov ntawv sau ma koj yog KZKZ kiag lawm tiag pua yog ne? tsi yog nws pli ua tus me tubLiajLawg lawm xwb los ua li ca? haaaaaaa. Hai txog ua tej nyia duab no xwb ces kuv ua tau kawg ma. Thaum ntej ces kuv ua tau muab tso rau hauv lawv cov free website xwb tab si pom tsi zoo zaum no kuv ho ua rau hauv kuv lub pc lawm xwb mam li muab coj los rau website ma pom zoo kawg kiag lawm tiag. Cov animation gif ma ua tau zoo kawg. Yog txhob tub nkhee ma yeej ua tau zoo heev tiam si, kuv muaj ntsi lazy ces kuv ua li 2 minutes lawm xwb tau lawm thiaj li tsi zoo pes tsawg.
Lojleej,
kuv hais tias kom koj tso pua tau cov ntawv los tom sab koj tso no los txog ntawm daim duab tas es cov npe ntawv txhob ua ib kab los li saum no kom nws los mus rau hauv qab daim duab naw...tej zaum koj yuab nkag siab lawm, mam li sib tham ntxiv tag kis os nawv.
Liajlwg- Developer
- Post n°66
LojLeebh wrote:
LiajLawg,
KOj pua yog tham txhob lub niag forum no? cov niag duab hauv no ntev los lawm ma koj mus saib tau kawg zoo li tsi tau up date li ces kav liam lawm xwb os.
Kuv los kuj si nyob Fresno ib yam nkau ma bawg!.. Xyov koj hai dag los tiag. YOg koj tsidag no wb ob leeg puav leej nyob ib lub zo xwb ma. Kuv los yeej paub KZKZ ua ntej 75 thiab. Tiam si, kuv ho tsi yog nws cov classmate lawm os. Kuv yog phaum 75 kiag lawm. Lawv yog cov ua ntej lawm thiab.
Lojleeb,
Tej zaum koj yuav yau kuv, thaum xyoo 75 kuv twb tiav me nyuam hluas pib xyaum tham me nyuam hluas nkauj ua si lawm, kuv muaj thaj tsam li 13-14 xyoos lawm. xyoo 75 kuv kawm ntawv nyob qib 6 . tham li no xwb koj yuav nkag siab tias koj hlob kuv los yau kuv lawm.
Loleeb, yog lub Forum no lawm los mas, yog nws ua rau hauv thiab los? Los yog nws tus Master ua rau na?
LojLeeb- Guest
- Post n°67
LiajLwg,
Koj piav li ntawd ces kuv thiab koj yeej yuav yog ib lub caij nyoog lawm ntag. 75 kuv yeej kawm ntawv tag kiag rau thaum sawv daws khiav tag lawm ma. Tab si kuv tsi tau muaj peev xwm tham hlua nkauj twb tom qab 77/78 kuv li siav tawv zog mam li nrog cov phooj ywg xyaum mus nrog lwv mus saib hlua nkauj tab si tseem tsi taumuaj peev xwm ua li ca rau hlua nkauj thiab. Kuv xav hai tias koj piav li ces wb yuav yog the same time lawm los tej zaum kuv tseem yuav ua koj older brother lawm los tsi paub. Kuv niam kuv txiv yeej tsi paub kuv yug lub caij tawg thiab xyoo twg. kuv Tuaj rau usa kuv mam li tuaj yug kuv lub nub nyoog tim thaib teb xwb os brother, Vim kuv ib tus tij laug nyob NC nws ua tus sponsor to kuv ces nws hai tias, tsi muaj nub nyoog tsi tau laj kam ua thiab tsi muaj neeg yug u. Yog li nws qhia kuv tso kuv lub nug yug loj heev lawm laiv! haaaaaaaaa Kuv tseem ua tij ntawm kuv cov phooj ywg ua thaum ub lawv twb ua nraug lau li 22/23 xyoo ntawd lawm tab si kuv tseem ua tij lawm thiab ma txau luag kawg haaa Kuv yog tus yaug pog tom qab tab si kuv tseem yog tus nub yug loj tshaj lawv pom kuv lub nug yug ma lawv tsi kam ua kwv kiag haaaaaaaaa es kuv hai tias txawm nej yeej yog tij lawm los kuv lub birthday twb hlob nej ntau xyoo ces yog li cia kuv ua tij? lawv tseem cem kuv hai tias, ua neeg nyob thaum 75 kuv tseem yog nub nyoog li koj thiab xwb ua li ca yuav khav ua tij ua luaj? haaaaaaaaa ua rau kuv tsi paub teb lwv kiag. Ok mam li tsib koj li lawm zau oa brother. Koj muaj caij ces tuaj sau ntawv rau tom Hmong thoob ntiaj teb thiab Hmong Naxus forum, hmong heaven, hmong tiam 22, hmong world. etc. haaaaaaaaaa muaj ntau lub forum ma kuv yeej tuaj zaum puav rau hauv ces yog koj tuaj ces wb ho ma li sib tham rau hauv los tau os phooj ywg?
Koj piav li ntawd ces kuv thiab koj yeej yuav yog ib lub caij nyoog lawm ntag. 75 kuv yeej kawm ntawv tag kiag rau thaum sawv daws khiav tag lawm ma. Tab si kuv tsi tau muaj peev xwm tham hlua nkauj twb tom qab 77/78 kuv li siav tawv zog mam li nrog cov phooj ywg xyaum mus nrog lwv mus saib hlua nkauj tab si tseem tsi taumuaj peev xwm ua li ca rau hlua nkauj thiab. Kuv xav hai tias koj piav li ces wb yuav yog the same time lawm los tej zaum kuv tseem yuav ua koj older brother lawm los tsi paub. Kuv niam kuv txiv yeej tsi paub kuv yug lub caij tawg thiab xyoo twg. kuv Tuaj rau usa kuv mam li tuaj yug kuv lub nub nyoog tim thaib teb xwb os brother, Vim kuv ib tus tij laug nyob NC nws ua tus sponsor to kuv ces nws hai tias, tsi muaj nub nyoog tsi tau laj kam ua thiab tsi muaj neeg yug u. Yog li nws qhia kuv tso kuv lub nug yug loj heev lawm laiv! haaaaaaaaa Kuv tseem ua tij ntawm kuv cov phooj ywg ua thaum ub lawv twb ua nraug lau li 22/23 xyoo ntawd lawm tab si kuv tseem ua tij lawm thiab ma txau luag kawg haaa Kuv yog tus yaug pog tom qab tab si kuv tseem yog tus nub yug loj tshaj lawv pom kuv lub nug yug ma lawv tsi kam ua kwv kiag haaaaaaaaa es kuv hai tias txawm nej yeej yog tij lawm los kuv lub birthday twb hlob nej ntau xyoo ces yog li cia kuv ua tij? lawv tseem cem kuv hai tias, ua neeg nyob thaum 75 kuv tseem yog nub nyoog li koj thiab xwb ua li ca yuav khav ua tij ua luaj? haaaaaaaaa ua rau kuv tsi paub teb lwv kiag. Ok mam li tsib koj li lawm zau oa brother. Koj muaj caij ces tuaj sau ntawv rau tom Hmong thoob ntiaj teb thiab Hmong Naxus forum, hmong heaven, hmong tiam 22, hmong world. etc. haaaaaaaaaa muaj ntau lub forum ma kuv yeej tuaj zaum puav rau hauv ces yog koj tuaj ces wb ho ma li sib tham rau hauv los tau os phooj ywg?
LojLeeb- Guest
- Post n°68
Ok, brother, koj hai tias kuv tsau pua tau cov ntawv kom nws los tom sab ntug los txog rau hauv qab daim duab es cov ntawv pua lua rau hauv daim qab duab zoo nkauj los mus tsi txhob ua ib kab ntev ntev no pua yog? brother, tau kawg los ma, qhov no ces yeej tsi nyuab kiag li | |||
Os kuv mam li sim ua saib pua tau li koj hai o. Tej kev sau ntawv los yog sau hauv forum no ma nws txawv dua li hauv u lub computer microsoft thiab tiag yuav yog u muaj qhov xav saib nyiam zoo li ca ces ua kom tau li ntawd xwb ma brother. |
koojziagkabzaug- Moderator
- Post n°69
Liajlwg- Developer
- Post n°70
LojLeeb wrote:
Ok, brother, koj hai tias kuv tsau pua tau cov ntawv kom nws los tom sab ntug los txog rau hauv qab daim duab es cov ntawv pua lua rau hauv daim qab duab zoo nkauj los mus tsi txhob ua ib kab ntev ntev no pua yog? brother, tau kawg los ma, qhov no ces yeej tsi nyuab kiag li Os kuv mam li sim ua saib pua tau li koj hai o. Tej kev sau ntawv los yog sau hauv forum no ma nws txawv dua li hauv u lub computer microsoft thiab tiag yuav yog u muaj qhov xav saib nyiam zoo li ca ces ua kom tau li ntawd xwb ma brother.
Brother Lojleeb,
Yog li koj ua no lawm, tiam sis sau kom cov npe ntawv los nyob ze kiag hauv qab daim duab puas tau ne ?
Yog tau no koj sim ua rau kuv xyuas saib yom.. Ua tsuag.
Liajlwg- Developer
- Post n°71
LojLeeb wrote:LiajLwg,
Brother Lojleeb,
Yog li koj hais no ces tej zaum wb yuav yog ib phaaum neeg lawm, Kuv los kuj ib yam li koj hais thiab lub caij peb tawg teb chaw xyoo 75 ntawd yus lawm mus nrog cov me nyuam hluas nkauj ua si xwb yeej tseem ntshai ntshai lawv li thiab, twb yog xyoo 78 mas mam li paub tham hluas nkauj tiag li tej tub hluas. Ua tsaug koj cov lus tuaj fim kuv os nawv.
LojLeeb- Developer
- Post n°72
Liajlwg wrote:
Brother Lojleeb,
Yog li koj hais no ces tej zaum wb yuav yog ib phaaum neeg lawm, Kuv los kuj ib yam li koj hais thiab lub caij peb tawg teb chaw xyoo 75 ntawd yus lawm mus nrog cov me nyuam hluas nkauj ua si xwb yeej tseem ntshai ntshai lawv li thiab, twb yog xyoo 78 mas mam li paub tham hluas nkauj tiag li tej tub hluas. Ua tsaug koj cov lus tuaj fim kuv os nawv.
Nyob zoo LiajLwg, KZKZ Zoosiab rov tuaj ntsib neb ob leeg rau ntawm nov ma. LiajLwg, qhov koj kom kuv sau li koj hai no thaum kuv preview yeej ok tab si thaum kuv sent lawm ces nws ho tsi zoo li thaum kuv preview. Yog li kuv li ua rau koj dua nawb! daim forum no ma nws muaj ib yam lo yog ob yam ua tsi tau vim lawv tsi set up cov html thiab cov tag kom u siv tau ces thaum koj siv lawm yam lawm nws tsi work thiab. Zaum no ma kuv ua tau tsi zoo lo kuv mam li edit los kho kom tau zoo rau koj saib tso o. Hai txog ntawm koj piav ces wb yeej yuav yog ib yom neeg lawm xwb os. Kuv ma tus siab ua 74,75 kuv kawm ntawv nrog ib cov ntxhai hmoob zoo nkauj kawg tab si tsi paub nyiam lawv li thiab tseem ua tug txaj txaj muag li ces twb tsi tau nrog lawv hai lus li thiab tiag, txawm kawm ntawv ua ke kiag lo twb tsi sib ntsia thiab twb tsi kam say hi rau thiab. | |||||
Kuv xav lo txog, xyov yog tim u los yog tim cov ntxhai ntxub ntxub u es tsi kam hai lu rau u hnov li thiab. Tab si lawv ma nyiam tham cov niag nraug lau xwb os. Kuv pom cov classmate tham tib cov tub hlua ua muaj muaj hnub nyoog lawm xwb os. To lawv tsi kam nrog u hai lu los u tseem tsus tsua khib nyiab xwb pob! haaaaaaaa. Aub! brother, koj pua kam qhia saib yav thaum ub koj nyob lub zos twg thiab ne? los yog koj khiav tim fab kis lo rau California es koj thiaj li paub KZKZ los ua li ca? haaa aa. Ntawm kuv tus kheej ma kuv yeej pom thiab paub KZKZ tau ib ob xyoo ntawd ua ntej lub tebchaws tsi muaj lawm laiv. Tej zaum xyoo 75 ma kuv tsi pom lawm kuv tsi paub lawv pua tseem nyob lo lawv dua twg lawm lo yog xyoo 74 ntaws lo kuv tsi nco pom lawv lawm thiab. Qhov kuv pom ma yog 73 los rau lub mid yrs ntawm 73 thiab 74 ntawd ces dho li ntaws kuv mus dhau kev los kuv tsi pom lawv li lawm kuv los tsi paub yog lawv ploj dua qhov twg lawm thiab tiag. Lus tham ua kev laug hnub li no xwb mam li ntsib koj dua os!! |
LojLeeb- Developer
- Post n°73
Los peb mloog Txhee Yee Xyooj zaj music os?
Liajlwg- Developer
- Post n°74
LojLeeb wrote:Liajlwg wrote:
Brother Lojleeb,
Nyob zoo LiajLwg, thiab KZKZ, neb ob leeg nyob li ca lawm xwb os? zoosiab peb tuaj sib paub rau hauv lub VasSab no thiab nawb!! Nyob zoo LiajLwg, KZKZ
Zoosiab rov tuaj ntsib neb ob leeg rau ntawm nov ma. LiajLwg, qhov koj kom kuv sau li koj hai no thaum kuv preview yeej ok tab si thaum kuv sent lawm ces nws ho tsi zoo li thaum kuv preview. Yog li kuv li ua rau koj dua nawb! daim forum no ma nws muaj ib yam lo yog ob yam ua tsi tau vim lawv tsi set up cov html thiab cov tag kom u siv tau ces thaum koj siv lawm yam lawm nws tsi work thiab. Zaum no ma kuv ua tau tsi zoo lo kuv mam li edit los kho kom tau zoo rau koj saib tso o. Hai txog ntawm koj piav ces wb yeej yuav yog ib yom neeg lawm xwb os. Kuv ma tus siab ua 74,75 kuv kawm ntawv nrog ib cov ntxhai hmoob zoo nkauj kawg tab si tsi paub nyiam lawv li thiab tseem ua tug txaj txaj muag li ces twb tsi tau nrog lawv hai lus li thiab tiag, txawm kawm ntawv ua ke kiag lo twb tsi sib ntsia thiab twb tsi kam say hi rau thiab.Kuv xav lo txog, xyov yog tim u los yog tim cov ntxhai ntxub ntxub u es tsi kam hai lu rau u hnov li thiab. Tab si lawv ma nyiam tham cov niag nraug lau xwb os. Kuv pom cov classmate tham tib cov tub hlua ua muaj muaj hnub nyoog lawm xwb os. To lawv tsi kam nrog u hai lu los u tseem tsus tsua khib nyiab xwb pob! haaaaaaaa. Aub! brother, koj pua kam qhia saib yav thaum ub koj nyob lub zos twg thiab ne? los yog koj khiav tim fab kis lo rau California es koj thiaj li paub KZKZ los ua li ca? haaa aa.
Ntawm kuv tus kheej ma kuv yeej pom thiab paub KZKZ tau ib ob xyoo ntawd ua ntej lub tebchaws tsi muaj lawm laiv. Tej zaum xyoo 75 ma kuv tsi pom lawm kuv tsi paub lawv pua tseem nyob lo lawv dua twg lawm lo yog xyoo 74 ntaws lo kuv tsi nco pom lawv lawm thiab. Qhov kuv pom ma yog 73 los rau lub mid yrs ntawm 73 thiab 74 ntawd ces dho li ntaws kuv mus dhau kev los kuv tsi pom lawv li lawm kuv los tsi paub yog lawv ploj dua qhov twg lawm thiab tiag. Lus tham ua kev laug hnub li no xwb mam li ntsib koj dua os!!
Brother Loleeb,
Yog lawm lau.., koj ua tau qhov kuv xav pom lawm tiag, tseem zoo tshaj qhov kuv xav tau lawm thiab, koj mas cas yuav keej ua tej txuj tso duab tso ntawv zoo ua luaj li es koj tus Master qhia koj nyob qhov twg nws puas tseem kam qhia kuv thiab ne? Thiab kev kawm tej txuj koj ua no yuav siv caij nyoog tev li cas thiaj li kawm tau? Cov neeg nrig pas li kuv lawm puas tseem yuav kawm tau thiab os npawg ?
Yog kawg, KZKZ peb nyob France ua ke los tiam sis thaum kuv nyob France ces peb kuj tsis sib paub thiab, vim yus tseem hluas ces lawv cov muaj kev kawm ntawv siab muaj meej mom kuj tsis kam fim nrog tej neeg tes ntawv qis li peb thiab ces kuj tsis tau sib pom kiag tsuas yog nov lub npe nrov xwb. Yog kawg Loleeb, hluas nkauj ces luag tsuas xav tham cov tub txawj tub ntse muaj peev xwm muaj txiag nplua nuj xwb, yog yus tsis haib tshaj lawv ces txawm koj hais lus rau los luag twb tsis xav teb i thiab los kuj muaj.
Zoo siab tau fim koj os nawv, hnub no kuv mus xyuas lub tsev (Hmoob Thoob Qab Ntuj) lawm haib kawg li, ua li koj tsis sau ntawv nyob hauv los? Pom lawv ua tej txuj haib cuag li koj li thiab tiam sis ntshai yog koj tus Master lub tsev puas yog nab ?
LojLeeb- Developer
- Post n°75
Brother Loleeb,
Yog lawm lau.., koj ua tau qhov kuv xav pom lawm tiag, tseem zoo tshaj qhov kuv xav tau lawm thiab, koj mas cas yuav keej ua tej txuj tso duab tso ntawv zoo ua luaj li es koj tus Master qhia koj nyob qhov twg nws puas tseem kam qhia kuv thiab ne? Thiab kev kawm tej txuj koj ua no yuav siv caij nyoog tev li cas thiaj li kawm tau? Cov neeg nrig pas li kuv lawm puas tseem yuav kawm tau thiab os npawg ?
Yog kawg, KZKZ peb nyob France ua ke los tiam sis thaum kuv nyob France ces peb kuj tsis sib paub thiab, vim yus tseem hluas ces lawv cov muaj kev kawm ntawv siab muaj meej mom kuj tsis kam fim nrog tej neeg tes ntawv qis li peb thiab ces kuj tsis tau sib pom kiag tsuas yog nov lub npe nrov xwb. Yog kawg Loleeb, hluas nkauj ces luag tsuas xav tham cov tub txawj tub ntse muaj peev xwm muaj txiag nplua nuj xwb, yog yus tsis haib tshaj lawv ces txawm koj hais lus rau los luag twb tsis xav teb i thiab los kuj muaj.
Zoo siab tau fim koj os nawv, hnub no kuv mus xyuas lub tsev (Hmoob Thoob Qab Ntuj) lawm haib kawg li, ua li koj tsis sau ntawv nyob hauv los? Pom lawv ua tej txuj haib cuag li koj li thiab tiam sis ntshai yog koj tus Master lub tsev puas yog nab ?
| Zoosiab rov los xyua koj dua os LiajLawg! Yog hai tias, koj yog cov lo tim Europe los ces tej zaum kuv pua yuav paub koj thiab ne? Muaj ib cov yog hmoob xeem hawj, cov xeem lis kuv pom thaum 85 lawm xwb dua li kuv tsi pom li lawm. Cov xyeem hawj ma ib tug yog kuv tij laug tus Vauv Xwm hawj, Tus no ma kuv paub ma. Yog hai tias koj tsi yog cov xeem kuv piav no ces tej zaum kuv ho yuav tsi paub thiab os. Hai txog, cov forum ntawd ces ua yooj yim kawg os brother, luag yeej program luag tau zoo zoo lawm ces u tsua mus register thiab mus click yes or no rau xwb thaum ua tag ces nws yeej tau lub zoo li koj pom cov nov xwb. Yog tej yam u xav kom nws ho look fancy los u mam li siv yus lub hlwb los ua koj zoo rau lo tau. Hai txog duab, yuav luag txhua yam, kuv paub me me thiab ma brother. Thaum ub kuv los twb tsi paub tab si kuv pom lawv ua tau ces kuv thov saib cov qauv xwb kuv muaj peev xwm saib tag ces kuv yeej ua tau lawm os. Ib pliag yog kuv ua tau zai no kuv ua ib daim calender rau koj saib? 2xyoo tag los no kuv pib xyaum kuv tawj daim calender no ma kuv siv caij nyoog los think hai tias, kuv yuav ua li ca thiaj li ua tau kom zoo ib yam lawv lawv cov calendar nyob rau hauv cov book tab si kuv sim ua no ho tau lawm ma kuv happy kawg thiab ma. Kuv xav hai tias, cov website kuv mus mus saib ho tsi muaj leej twg ua li kuv li thiab os lawv li ma tsi yog created by html code lawm os. Koj lam saib hai tias daim nov ces yog kuv tawj daim ua kuv ua tau nyob rau hauv kuv qhov kev txawj. |