Tseg ntev tsis tau tuaj tsham nej lawm vim neej hloov es tsis qab siab tuaj lawm. Hnub no tuaj pom ntau yam uas nej khaws tau mas zoo siab heev.
Hais txog kev tis npe laus lossis kev daws npe laus mas kuv tsis paub li, los yog. Tsua paub hais tias thaum tus txiv neej muaj cuab muaj yig thiab muaj thawj tug menyuam ces nws mus tos niam tais thiab yawm txiv tuaj muab lub npe laus rau.
Kev muab npe laus ces muaj 2 yam:
1. Tis Npe Laus: Yog kev muab ib lub npe laus los ntxiv lub npe hluas uas niamtxiv tis thaum yau yau los.
2. Daws Npe: Yog kev muab lub npe qub tso tseg es ho mus tis dua lub npe tshiab.
Raws li kuv hnov thiab paub kiag tus neeg ces npe laus muaj npaum li no lub:
Npe Laus:
Caiv:
Faiv:
Fav:
Huaj:
Hwm:
Koob:
Laj:
Liaj:
Nchaiv:
Neej:
Nkag:
Nkaj:
Nkias:
Nom:
Nplaj:
Npliaj:
Npuag:
Nraj:
Nruas:
Ntshab:
Ntsuab:
Ntsum:
Ntxhi:
Ntxhoo:
Ntxoov:
Num:
Nyaj:
Nyiaj:
Paj:
Pov:
Qhua:
Siv:
Som:
Soob:
Suav:
Tooj:
Theeb:
Tsab:
Tsav:
Tshuas:
Tshu:
Tsom:
Tsuj:
Tswj:
Tswv:
Txaj:
Txawj:
Txhaj:
Txhiaj:
Txiaj:
Txooj:
Txoos:
Txoov:
Txwj:
Vaj:
Vam:
Vwj:
Xaiv:
Xauv:
Xeev:
Xov:
Xyooj:
Yaj:
Zam:
Zoov:
Yog nej leejtwg paub thiab hnov tej lub npe laus txawv li cov no, thov pab muab sau tseg nrog cov no kom peb pomqab muab teeb rau suavdaws khaws siv.
Uatsaug,
Hais txog kev tis npe laus lossis kev daws npe laus mas kuv tsis paub li, los yog. Tsua paub hais tias thaum tus txiv neej muaj cuab muaj yig thiab muaj thawj tug menyuam ces nws mus tos niam tais thiab yawm txiv tuaj muab lub npe laus rau.
Kev muab npe laus ces muaj 2 yam:
1. Tis Npe Laus: Yog kev muab ib lub npe laus los ntxiv lub npe hluas uas niamtxiv tis thaum yau yau los.
2. Daws Npe: Yog kev muab lub npe qub tso tseg es ho mus tis dua lub npe tshiab.
Raws li kuv hnov thiab paub kiag tus neeg ces npe laus muaj npaum li no lub:
Npe Laus:
Caiv:
Faiv:
Fav:
Huaj:
Hwm:
Koob:
Laj:
Liaj:
Nchaiv:
Neej:
Nkag:
Nkaj:
Nkias:
Nom:
Nplaj:
Npliaj:
Npuag:
Nraj:
Nruas:
Ntshab:
Ntsuab:
Ntsum:
Ntxhi:
Ntxhoo:
Ntxoov:
Num:
Nyaj:
Nyiaj:
Paj:
Pov:
Qhua:
Siv:
Som:
Soob:
Suav:
Tooj:
Theeb:
Tsab:
Tsav:
Tshuas:
Tshu:
Tsom:
Tsuj:
Tswj:
Tswv:
Txaj:
Txawj:
Txhaj:
Txhiaj:
Txiaj:
Txooj:
Txoos:
Txoov:
Txwj:
Vaj:
Vam:
Vwj:
Xaiv:
Xauv:
Xeev:
Xov:
Xyooj:
Yaj:
Zam:
Zoov:
Yog nej leejtwg paub thiab hnov tej lub npe laus txawv li cov no, thov pab muab sau tseg nrog cov no kom peb pomqab muab teeb rau suavdaws khaws siv.
Uatsaug,