koojziagkabzaug wrote:Nyob zoo os ; Hmoobntujqubqab , KZKZ, Lajlim , Zoo siab tau ntsib nej os ;
Hnub no zoo li Nquag heev li yuav ua kob noom taub dag tuaj rau nej noj os cov phooj ywg es !!
Nej ho pab saj thiab os , Es ho coj mus ua dua tuaj rau peb noj thiab os lod , Oh .......... zoo siab zoo li nej tuaj coob kawg li thiab os yom , Zoo siab kawg li hnub no peb tau luag kawg li nawb , Thov kom peb tuaj sib ntsib txhua txhua hnub kom coob coob li no os yod !!!
[center]
Cov khoom yuav coj los xyaw Muaj li nram no:
1) Taub dag chais tawv li 400g
2)Kua moj phaub 2 diav noj mov
3)Hmoov nplej txua 55g
4) Hmoov nplej (Tapioca) 20g
5)Piam thaj hmoov 100g
6)Ntsev 1/4diav kasfes
7)Mob phaub kuam tau mo mo 25g (Kuam tau ces muab coj los xyaws me me ntsev tso tseg ib chim mam coj los tso rau saum cov taub ua yuav qhuav)
8)nplooj tsawb , ntawv ci , los me nyuam tais los kuj tau nyob ntawm koj muaj xwb.
Muab cov nlpooj tsawb coj los so kom huv huv cia,
Muab cov taub daj 1/4 coj los hau kom siav ( Kuv muab ci hauv Microwave) xwb li 5 -6 nas this xwb siav lawm thiab thiaj tsis muaj dej ntau na ,
Cov taub daj uas seem ntawm 1/4 ntawd muab coj los kaus kom mo mo li kaus qaub na , Ces muab cov siav thiab cov nyoos Coj los sib xyaws ,Thiab 2 co hmoov nplej , Piam thaj , Thiab ntsev me me , Muab nws do sib xyaws kom tag
ces coj los qhwv rau hauv nplooj tsawb , los puas ib yam li nej nyiam thiab muaj xwb os ;
Thaum qhwv yuav tsum nco ntsoov muab ib qho moj phaub kuam tau xyaws ntsev ntawd tso me me rau saum toj ua ntej yuav qhuav nawb,
Ces coj mus cub li 20 nas this xwb ces siav noj tau lawm , qab kawg li ho, Nej mam ho coj mus sim os lod ,
Noj kub los tau , Noj txias los yeej qab kawg li os , Yog ntshai tsam ntshav qab zib no ces ho rau Piam thaj tsawg duas los tau nawb